2016-08-06
校长烧肉开左都一段时间同另一个吃货讲左好耐都未去试我地book左第一轮 Friday 7:15 $208@去到门口已见人龙等入坐,话噤快就full 哂环境宽敞,对于韩烧很重要,感觉唔会好似被烟包围住噤!赞!坐低左加 $6 就有张牛油纸全晚无限refill 感觉健康啲,又无咁易焦哂~!唔错~有乜食呢?好多好多好多!餐厅Refill得好快~~行左好几转拎极都有~!仲要饮品嘅选择都好多好多,有hite 啤酒任饮,正!先拎熟食,有炸物,烧青口(是芝士蟹子的青口喔~!),炒菜,炒面都有仲有好韩式的泡菜饺子!~刺身,寿司,沙律吧烧烤肉类,种类好多仲有人参鸡汤,夏菇草另外加了$58位 把松叶蟹升级任食食左两个钟,只食得到1/3 既食物~!太夸张了~!熟咖喱薯仔鸡翼:好入味!估唔到~日式咖喱好香好甘甜~!熟泡菜饺子:细细只但入面好足料!又够正宗~惹味而不咸,GOOD!烧猪柳扒:肉质刚刚好,不咸,够松软松叶蟹脚:肉厚,够鲜甜!任食好滋味~!烧菠萝:好鲜甜好大片~!好正!烧虾:好香好香!肉质够厚,够新鲜~!烧带子:带子控好开心!虽然唔系好大粒,但好鲜好惹味!牛仔骨,猪颈肉:必烧!送hite 啤酒好爽~!
同另一个吃货讲左好耐都未去试
我地book左第一轮 Friday 7:15 $208@ 去到门口已见人龙等入坐,话噤快就full 哂
环境宽敞,对于韩烧很重要,感觉唔会好似被烟包围住噤!赞!
坐低左加 $6 就有张牛油纸全晚无限refill
感觉健康啲,又无咁易焦哂~!唔错~
仲要饮品嘅选择都好多好多,有hite 啤酒任饮,正! 先拎熟食,有炸物,烧青口(是芝士蟹子的青口喔~!),炒菜,炒面都有
仲有好韩式的泡菜饺子!~ 刺身,寿司,沙律吧 烧烤肉类,种类好多 仲有人参鸡汤,夏菇草
另外加了$58位 把松叶蟹升级任食 食左两个钟,只食得到1/3 既食物~!太夸张了~!
熟咖喱薯仔鸡翼:好入味!估唔到~日式咖喱好香好甘甜~!
烧猪柳扒:肉质刚刚好,不咸,够松软
松叶蟹脚:肉厚,够鲜甜!任食好滋味~! 烧菠萝:好鲜甜好大片~!好正!
烧虾:好香好香!肉质够厚,够新鲜~!
烧带子:带子控好开心!虽然唔系好大粒,但好鲜好惹味!
牛仔骨,猪颈肉:必烧!送hite 啤酒好爽~!