2022-01-24 1959 浏览
元朗友话黎食嘢,价钱唔贵,味道好,King Parrot 集团下的西餐厅之一,会员有折,如果附近住,成日过黎食认真抵食。呢度近洪水桥,一入门口可以泊车,餐厅亦为食客提供免费泊车,环境好大,卡位阔落,坐得舒服,三五知己一齐黎食啱晒,可以叫多啲野!餐厅范围,地方相当大,餐厅主要分室外和室内,用上大量落地玻璃,空间感非常好,感觉非常良好。食物选择非常之多,我地叫左: ❣️Twisted Soft Bread with cranberry spread 新鲜即烘软包,热辣辣,香喷喷,外脆内软,再搽上芝士红莓酱,好味道😘😘 😋美国特选级肉眼扒点咗五成熟,牛扒表面有光泽同好靓嘅网纹切开见到大概去到六、七成熟到,肉质比较结实有嚼劲,牛味浓郁 另外,德国猪手外脆肉嫩、青口好大锅,食极都有甘! 最后甜品点火焰雪山蛋糕,打卡一流。呢度食物水准够出色!餐前面包真系好好味😋,青口够香滑,牛扒刚刚好、火焰雪山甜品够出色!

食物选择非常之多,我地叫左:

😋美国特选级肉眼扒

另外,德国猪手外脆肉嫩、青口好大锅,食极都有甘!

最后甜品点火焰雪山蛋糕,打卡一流。

• 火焰雪山