好味到要写食评💛收银姐姐讲韩文好亲切,好似真系返咗乡下咁😭舖位开系平时行过都唔为意嘅行仔入面,租金可能平啲?比起系香港开嘅连锁炸鸡店,呢间味道更贴近系韩国食到嘅平民炸鸡(就好似系汉江边草地上坐系沙滩席上面食嘅咁😌)传统炸鸡店,鸡件系咩部位都有,如果想爽食鸡翼呀鸡搥呀嘅话,可能就要考虑下先🧐🧐因为第一次食呢间,叫咗半原味半甜辣酱炸鸡,试试佢先,原味面头有啲炸洋葱丝伴碟,而炸鸡本鸡食落好脆好香口,炸粉厚度适中,肉质方面系嫩滑嘅🤤🤤啲炸粉就算食到后面有少少摊冻咗,都仲系劲脆OMG!而甜辣酱同平时食开果啲唔同,感觉偏重手辣酱,고추장嘅辣味好突出🌶份量上两个人食,再自备啤酒,超!级!饱!😂😂见佢menu 上半半口味选择暂时净系for呢两只味,下次如果可以夹唔同口味就好啦🥰btw用咗熊猫外卖自取,围返一个人$80有找,份量咁多超抵食🫣🫣
好味到要写食评💛
半半炸鸡  반반치킨
炸鸡萝卜  치킨무
2022-05-06
15 分钟 (外卖自取)
半半炸鸡  반반치킨
炸鸡萝卜  치킨무