2022-06-30
周末同屋企人一齐去chill chill~ 意外系元朗揾到间质素高 环境好 食物正 嘅西餐厅🍴晚饭去食 灯光好有feel 氛围好好~炭烧榖饲澳洲肉眼牛扒 (8安士) 💰$258配 忌廉焗薯💖唔多餐厅有忌廉焗薯架,个人觉得必试 配steak真系好好味 一啲都唔油腻。牛扒好厚肉 肉质juicy,嗌左5成熟 very good ar ! 炭烧纽西兰羊鞍扒 💰$278羊架爱好者的我表示:😍😍😍 一啲羊膻味都无😙 煎到好香 特别啲香料味好加分!配埋啲杂菜 仲有特制紫苏蜜糖酱🌟大推~~~炭烧美国天然极黑厚切猪鞍扒 💰$268初头见到咁厚肉,都怕肉质会好老好”鞋”,点知超嫩超多汁!😋配烧汁好match 妈妈食到好满足( ´ ▽ ` )ノ🌟 虽然价钱偏高,但真系一分钱一分货,一啲都无失望呀♪(´ε` ) 非常推荐 🎈
晚饭去食 灯光好有feel 氛围好好~
炭烧榖饲澳洲肉眼牛扒 (8安士) 💰$258
配 忌廉焗薯💖
炭烧纽西兰羊鞍扒 💰$278
炭烧美国天然极黑厚切猪鞍扒 💰$268
炭烧谷饲澳洲肉眼牛扒 (8安士)
炭烧纽西兰羊鞍扒
炭烧美国天然极黑厚切猪鞍扒