2019-01-04 143 浏览
今日放假,特登到面之神试吓如何Fusion车仔面,平时每天返工,佢又未开门,收工返到元朗,佢又收左铺😡😡网上传闻佢个汤底好得,见天气转凉,过去试吓佢碗汤面🤔我叫咗油面,萝卜,甜酸斋,菜,卖相好似好日式👍🏻👍🏻👍🏻食车仔面我必食油面,佢同平时D车仔面嘅油面有小小唔同,幼小小,食落有一种好新鲜嘅感觉,没有油益味,正😘👍🏻👍🏻萝卜冇根,好淋,有去左日本食嘅味道!$10好有意思,好有诚意!午餐肉好厚,煎脆左再浸汤入晒汤味,咁嘅食法都系第一次,仲有3大件,饱到想殴😂讲返最精景嘅系个汤,佢写住日本鲣鱼鸡汤㡳!在香港地好多日本菜D乌冬拉面店,都比唔上!绝对可以媲美日本一线级数的👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好香鲣鱼味,一入口味道保留口腔而香浓,但又唔咸,一绝!好味到我饮晒!仲有免费任加辣菜脯,有小小辣,又香口,好开胃,最仲要系比$49有咁好嘅质素,仲有$1找😂😂