元朗新开Yoho Mix~ 见到有间泰菜长期都排长龙,即刻bookmark咗要同frd试试佢~🌟二人餐B $398🔹酸辣冬荫功冬荫功系二人份,汤中加入大量香料、大量菇仲有只大虾,伴随少少辣味,酸辣开胃✨🔹泰式炒通菜呢个炒通菜好好食!厨师炒得爽口香脆,伴随微微辣味令成个菜味道升华!不过就唔好预佢系健康之选,食到底偏多油~不过真系好香辣惹味😋🔹虎虾海鲜混乱杯面餐厅劲有心,杯面个包装都印咗自己名,仲有大大只虎虾同大量海鲜,食材新鲜肉质爽口~面质就同合味道一样,但就加入芽菜/香葱去炒香,令到好似食咗个好有镬气嘅杯面,感觉几得意~🔹黄咖哩薯蓉炖牛面肉餐厅加入大量香料熬煮,咖喱质感偏杰身同时极重椰香味!第一次见咖喱会配薯蓉,反而又唔错,绵密嘅薯蓉令质感更杰身,加埋炖得淋身嘅主角牛面肉!!!入口即融,90岁阿婆如果仲有牙都可以咬得开🥹🙏🏽🍹薄荷青柠梳打 /泰式玫瑰红茶

🌟二人餐B $398
🔹酸辣冬荫功