2022-12-17
✨ 元朗隐世Cafe真系特别多 今次嚟到呢间啱晒钟意打卡嘅你哋📸呢度嘅环境装修风格别致 食物卖相吸睛 整体呈现暗黑型格风🕸🕷室内室外都有座位 仲有超大嘅古典庭园添🌷✨ 呢度所有嘅食物卖相都好吸引🥳可丽饼面头烟熏火腿 配埋太阳蛋同入面满满嘅椰菜丝 整体都几夹 再加上千岛酱汁 食落口感味道都好丰富👍🏻😋墨鱼须蚬意大利粉呢个真系好足料 加上墨西哥辣椒去炒🌶唔系好食到辣嘅我都接受到✌🏻仲好惹味添🤤烩青口比嘅份量都好多 好入味 重点系佢哋嘅牛油白酒酱汁整得好creamy 好够味😻佢哋仲有额外提供左份多士粒可以去点酱食👏🏻最后仲拣咗杯抹茶红豆沙冰🍵🫘好欣赏佢哋每一款菜式饮品都有落足心机去装饰❤️红豆上面仲加咗金箔去做点缀🫣抹茶味浓郁 红豆份量好多 口感绵密 而且甜度比较低 所以饮晒成杯都唔觉得腻𝚢𝚞𝚖𝚢𝚞𝚖ᰔᰔ~✨ 餐厅隔离仲有另一边 玻璃门推入去就会见到好多古典家具🕯因为Muse Furniture Lab 本身都系卖家具为主 后期先又开左呢间餐厅🍽所以食完嘢仲可以入去影吓相 周围打下卡添🤭~🍴烟熏火腿法式可丽饼 $138🍴墨西哥辣椒墨鱼须蚬意大利粉 $148🍴牛油白酒烩青口 $118🍴宇治抹茶红
🍴烟熏火腿法式可丽饼 $138
🍴墨西哥辣椒墨鱼须蚬意大利粉 $148