2016-05-23 3424 浏览
好开心元朗越黎越多地方有all day breakfast/egg Benedict食 今次去佐屋企附近的JC Room食brunch, 个egg Benedict ($78) 非常流心,轻轻一切,蛋汁就澎湃涌出,时间控制真系好好,so yummy 松饼沾上蛋汁唔会干,再连埋咸香的烟三文鱼同面头好香的荷兰酱一齐食,正 !沙律菜都好新鲜!个人觉得质素比flying pan/ brunch club/bricklane𠮶d仲好,哈,以后揾食又多佐个好地方,唔使下下过海 ..P.s. 不过如果想同friend子吹水就真系唔够flying pan/brunch club,因为店面太细,坐唔耐

egg benedict
egg benedict