2021-11-22 573 浏览
今次试fusion菜,Sa妹每次经过都想试,皆因佢Menu上的菜式感觉几多元化,有泊尔菜、印度菜、土耳其菜等等。2人套餐👫($468/two)🥣 餐汤:南瓜汤🎃 几浓稠,味道不错🥗 沙律:烤鸡牛油果 🐔🥑黎到个阵惊讶到Sa妹,我以为尼兜系小菜,因为真系好大兜好足料,D鸡真系一旧旧鸡件而且好多旧,作为食货嘅Sa妹表示嘉许!🤩🥙小菜:咖喱叶炒蚬D蚬几大只,味道好奇特,我以为系辣嘅点知食到咕噜肉酱汁嘅味道,酸酸甜甜咁,同我想像中嘅咖喱叶炒蚬有D出入 LOL🍛主菜:黑松露带子烩饭 & 尼泊尔咖喱鸡其实食完前面D沙律同小菜已经饱左6成,佢兜尼泊尔咖喱鸡个Naan仲要咁大兜,真系好Crazy Lol 不过佢咖喱味不算太重而且不辣 味道带点番茄嘅酸同香料嘅香 胜在配Naan 不错。黑松露带子烩饭亦几出色,饭入面嘅菇🍄令味道更香浓。虽然佢铺面系细左D,不过感觉几Chill而且入面装潢都几有尼泊尔风情,几适合几个朋友黎撑台脚👭👫👬推介指数:⭐️⭐️⭐️⭐️💫(总分为5⭐️,💫为半粒⭐️)

2人套餐👫($468/two)
🥣 餐汤:南瓜汤🎃
几浓稠,味道不错

🥗 沙律:烤鸡牛油果 🐔🥑

🥙小菜:咖喱叶炒蚬

🍛主菜:黑松露带子烩饭 & 尼泊尔咖喱鸡

推介指数:⭐️⭐️⭐️⭐️💫
(总分为5⭐️,💫为半粒⭐️)