2022-12-28 14 浏览
元朗鸡地依边真系一个觅食嘅好地方,今日嚟到依间靓靓装修行欧陆风嘅小店,入到去餐厅俾花花草草围住,weekday食个lunch 都特别惬意特别舒服😚😚😚餐厅嘅选择好多,有all day breakfast、pizza、pasta、risotto🤪🤪是日餐汤系忌廉蘑菇汤,一路饮一路食到粒粒蘑菇,好惊喜,个人比较钟意保留粒粒感嘅西汤,有咬口之余又食到佢嘅真材实料!!👍🏻👍🏻🐷慢煮加拿大猪肉眼配金巴利樱桃酱经过慢煮方式烹调嘅猪肉眼非常淋身,保留左肉汁之余又保留到本身嘅营养。配樱桃酱亦十分特别,酸酸甜甜,食欲大增。仲有沙律菜同茄子,食肉之余又可以食下蔬果类😬😬🍕鲜虾白菌黑松露沙律酱薄饼配杂菜沙律卖相非常吸引,五彩缤纷,pizza都几足料,啖啖都食到配料,同朋友share嚟食就啱啱好。饼底边薄脆,十分香口,pizza加左芝士,咬落有拉丝感觉!!!😋😋😋🤤🤤随餐附送热柠水同热奶茶☕️
🐷慢煮加拿大猪肉眼配金巴利樱桃酱
🍕鲜虾白菌黑松露沙律酱薄饼配杂菜沙律