2023-05-24
芝加哥酒场:霸气装修与精致烧烤今次去咗芝加哥酒场食饭,话咁快,呢间餐厅就喺我嘅心目中占咗一席之地!佢嘅装修主题系黑白云石,真系带出一种高贵又独特嘅氛围。我哋点咗几款烧海鲜,绝对系出色到爆!首先,烧白鳝串,鳝肉鲜嫩多汁,经过炭火烧烤,令到个味更加浓郁,真系令人回味无穷。另外,佢哋嘅烧蚝同鲍鱼都系绝对冇得挑剔,鲜甜鲜美,啖啖都系享受!如果你钟意牛肉,咁就要试下佢哋嘅安格斯露荀串。牛肉质感好弹牙,而且肉汁丰富,每一口都系咁滋味!盐烧牛舌心亦系一道唔可以错过嘅菜式,牛舌心经过烧烤后,带出微微焦香同鲜嫩嘅口感,一啖落肚,真系令人赞不绝口。最后,我哋亦点咗一口和牛串,绝对系豪华享受!和牛嘅肉质细腻,入口即化,带出一种奢华感。每一口都好满足,食落真系有种幸福感。总括而言,芝加哥酒场系一个让人惊艳嘅烧烤餐厅。佢哋嘅菜式唔单止味道出众,仲系视觉上嘅享受。无论系烧海鲜,安格斯露荀串,定系盐烧牛舌心同和牛串,每一款都系细致入微,令人叹为观止。如果你想体验一个食物与艺术嘅完美结合,芝加哥酒场绝对系你嘅首选
我哋点咗几款烧海鲜,绝对系出色到爆!首先,烧白鳝串,鳝肉鲜嫩多汁,经过炭火烧烤,令到个味更加浓郁,真系令人回味无穷。另外,佢哋嘅烧蚝同鲍鱼都系绝对冇得挑剔,鲜甜鲜美,啖啖都系享受 !
如果你钟意牛肉,咁就要试下佢哋嘅安格斯露荀串。牛肉质感好弹牙,而且肉汁丰富,每一口都系咁滋味! 盐烧牛舌心亦系一道唔可以错过嘅菜式,牛舌心经过烧烤后,带出微微焦香同鲜嫩嘅口感,一啖落肚,真系令人赞不绝口。