2024-07-11
🩷不得了,就系竟然系元朗都揾到呢间气氛极好嘅餐厅,属高级可以庆祝生日或者纪念日,朋友生日想静静地,2条友庆祝同倾计,系元朗揾咗十几间都无气氛高嘅西餐厅,终于揾到!朋友钟意食生蚝🦪,去到叫生蚝系估唔到咁新鲜🤩!🦪生蚝分别叫咗2个品种,一种系西班牙银堡垒,另一种日本日之花,比较浓味又重海水味我觉得好食嘅系银堡垒🥰,2款都好新鲜鲜甜!真系专登过嚟食生蚝都得!✨而家做紧买5送1优惠✨好食🌟🌟🌟🌟🌟🈵推介💯🥭芒果蟹肉他他,简直系开胃菜😋上面有芒果中间有鱼肉下面沙律菜,好好食!可以清一清口食其他嘢!好食🌟🌟🌟🌟🥖香煎日本带子配三文鱼籽法式多士,呢个除咗外观非常靓同望到好有食欲,连咬落去都非常吸引🤩,我未试过法包配三文鱼子,估唔到好配,三文鱼子粒粒爆开,再加脆卜卜法包🥖系好好味,最最最正系粒带子,劲大粒,有用牛油煎香带子,成粒放落口系无空间,大粒到哗哗声㗎🤣唔系夸张。。。🥹粒带子回味无穷。好食🌟🌟🌟🌟🌟🍖烤西班牙乳猪配苹果酱,呢个乳猪皮超脆,仲要旧旧有肥膏😝超好食🤤精粹系要点佢个苹果酱,每旧都点系可以无咁油腻,但又食到乳猪本应有嘅肥膏嘅香,完全估唔到主菜咁高质素,好过港岛区嘅西餐厅!👍🏻好食🌟🌟🌟🌟
✨而家做紧买5送1优惠✨
好食🌟🌟🌟🌟🌟🈵推介💯
好食🌟🌟🌟🌟
好食🌟🌟🌟🌟🌟
好食🌟🌟🌟🌟🌟🈵💯推介
生日当然要有蛋糕啦,因为餐厅有甜品供应,所以可以点自己想要,有歌剧院或心太软仲有柠檬蛋白批!唔洗特登买蛋糕🍰,如果生日 餐厅上碟会播生日歌,气氛超好👍🏻😍
好食🌟🌟🌟🌟🌟👍🏻
☕️另外饮品有茶,奶茶咖啡,特饮!!
🥂钟意饮酒,有红/白酒,仲要而家买一送一👍🏻
🚻店外有专属厕所
🪑座位大概28人,所以最好订位😝
🚇朗屏西铁步行6分钟到
=========================
银堡垒 $204/3只
日之雪花 $136/2只
The Orford Chardonnay 2021 (GL) $62
White Wine(H.H) $free
香煎日本带子配三文鱼籽法式多士 $98
芒果蟹肉他他 $78
餐包 set餐
烤西班牙乳猪配苹果酱 $308
歌剧院蛋糕 set餐
另加一服务费
================$975/2人,每人$487.5