2023-08-03
👭🏻 悠闲晚市二人餐 $498🔸 三点刺身盛三文鱼,油甘鱼,八爪鱼上次唔知系咪八爪鱼冇货,套餐刺身有赤虾🥳,今次又变返八爪鱼🐙。我钟意元朗分店多啲,刺身新鲜厚切啖啖肉套餐可以自选两个主食🔸 厚切葱花牛舌袋配日本珍珠米想讲一直都未食过呢啲,最近瞻人去日本系咁打卡,所以嗌黎试吓,啲葱冇乜味试咪正常的,牛味几香,内脏真系好爽口🥰🔸 88mm直径A5和牛球石头锅饭呢个系职员推介嘅,咁就要试吓佢,真系几好食,啲牛肉烧到好香,落埋个烧汁,我食左2/3,好耐冇试过食咁多饭🤯。同埋佢有饭焦架!童年回忆!佢嘅饭焦系薄薄一层同埋脆脆的,唔会黐牙🔸 鳗鱼牛蒡炸虾卷好钟意食呢个,肉松配饭甜甜的,再加上牛蒡爽口,炸虾脆口,可以食到几重口感🔸 另外套餐有2球雪糕,估唔到有榴梿味拣几香同滑身,偏甜少少🤏🏻🔸 蜜桃乌龙熊茶 $58呢个我见人哋啲相劲靓,成只熊仔冰系杯野度,打卡一流,专登叫黎试吓,可惜我只熊仔上到嚟陆沉左一半🥹。坚食到有桃肉,不过我觉得蜜桃味>乌龙茶,无想像中咁清新,甜左啲🔸 北海道士多啤梨牛乳乳酸 $48好多士多啤梨粒,中意呢个多啲,甜甜酸酸清新啲
🔸 三点刺身盛
三文鱼,油甘鱼,八爪鱼
套餐可以自选两个主食
🔸 厚切葱花牛舌袋配日本珍珠米
🔸 88mm直径A5和牛球石头锅饭
🔸 鳗鱼牛蒡炸虾卷
🔸 另外套餐有2球雪糕,估唔到有榴梿味拣
几香同滑身,偏甜少少🤏🏻
🔸 蜜桃乌龙熊茶 $58
🔸 北海道士多啤梨牛乳乳酸 $48
好多士多啤梨粒,中意呢个多啲,甜甜酸酸清新啲