2023-08-06
铁板活海鲳 $268呢个铁板鳗鱼超好味,佢嘅蒲烧汁调味较为淡,食到鳗鱼嘅鲜味。而且喺铁板上边亦都可以有效保持温度。肉质非常厚,但依然保持到水份,爽脆香甜,外皮焦香带点烟韧,油分都好丰富,层次感相当好!唐扬小池鱼$68呢个就好似炸多春鱼咁,但系佢比起多春鱼酥脆好多,骨都比较幼,口感比较一致!A5宫崎和牛舞茸野菌薄烧 $288呢个小编非常推荐,和牛嘅份量非常多,外表睇落去色泽好靓,薄烧和牛将油香逼晒出黎,加埋野菌独特嘅香味,真系隔篱枱都闻到。牛肉肉质好嫩,轻轻都咬得开!入口即溶,牛香系口腔徘徊!细心嘅,系用咗野菌垫底,牛肉嘅油会隔底,但我地开始食野菌嘅时候又会有丰富嘅油香!蜜桃乌龙熊茶 $58小编比较钟意呢个蜜桃乌龙茶茶香较重,今日咁丰富嘅晚餐有佢解腻非常好,蜜桃乌龙清香,熊仔糖用埋增加甜度,配搭几好!北海道士多啤梨牛乳乳酸 $48士多啤梨真系好甜,配埋乳酸比起蜜桃乌龙更加解腻。
唐扬小池鱼$68
A5宫崎和牛舞茸野菌薄烧 $288
蜜桃乌龙熊茶 $58
北海道士多啤梨牛乳乳酸 $48
士多啤梨真系好甜,配埋乳酸比起蜜桃乌龙更加解腻。