2023-05-16 13 浏览
元朗手打汉堡店唔多,今日介绍呢间MASAM大家真系要试,好食之余仲要有酒牌,大家可以食住薯条饮啤酒唔使特登去中环,位置喺钟声篮球场后边,安娜餐厅隔离好多唔同选择,唔系剩系得汉堡包,仲有热狗意粉,全部嘢都可以转套餐,仲要唔系得薯条汽水,你想冇咁热气转沙律都得,饮品可以拣咖啡热柚子都有,都几抵食店内环境几舒服,一早黎太多人先来试佢嘅招牌马森至尊,不得了,非常之多料,有德国肠,烟肉,手打汉堡,蕃茄生菜,大大块煎蛋一开始有谂过用刀叉食,太大份,但都系唔好,用力压落去,可揸住食,咁样先正,值得一题餐厅好细心已预备手套,手打牛肉非常Juice,鸡蛋我唔知佢落咗几多只好大块厚身,仲要有蛋香另一个叫左黑松露啡菇牛堡拼沙律,啡菇好正,爆汁的,面头仲要铺上厚厚芝士冇得顶加埋黑松露酱香味扑鼻而来另外想讲佢哋啲沙律菜,非常新鲜爽口,如果两个人可以好似我咁一个食沙律一个食薯条佢哋真系好心机制作,大家快啲嚟试

店内环境几舒服,一早黎太多人

佢哋真系好心机制作,大家快啲嚟试