2024-07-27 421 浏览
我地叫左Premium Dinner Set $768,同埋加左$58试埋个甜品-薯仔(意大利芝士蛋糕)Stone Fruit Salad (巴马火腿、无花果、葡萄、蜜桃、车厘子) 食落去好fresh,而且连埋火腿一齐食,个味道好夹🥰又冇咁dry烟熏三文鱼(北非小米、毛豆、青苹果),一上黎就充满仪式感😍北非小米个口感好似藜麦,将所有野夹埋一齐,口感丰富蘑菇汤加蒜蓉包,个蘑菇汤超级香😋😋😋劲想饮多碗😂😂白汁海鲜酿蟹盖意大利面,啲海鲜塞满咗个蟹盖,而且系大大粒嘅八爪鱼🐙中而且啲白汁唔会话好腻,同埋好挂汁👍🏼香煎大虾拼牛柳,大虾煎到好香,而且新鲜👍🏼唔霉肉👍🏼我哋叫咗五成熟,肉质好嫩,牛味浓心太软配雪糕,心太软朱古力味好浓,衬埋个雪糕好好食😋薯仔(意大利芝士蛋糕),见到张相就俾佢吸引住,所以就加咗钱食😂😂😂出面系朱古力脆皮,咖啡味唔重,但好香芝士味🥰可以值得一试

蘑菇汤加蒜蓉包,个蘑菇汤超级香😋😋😋劲想饮多碗😂😂

心太软配雪糕,心太软朱古力味好浓,衬埋个雪糕好好食😋