2024-04-15 49 浏览
位于朗屏西铁站附近的隐世小店,但系经常见好多人排队等位食饭。我对佢嘅套餐好有兴趣。食物多元化又几抵食。叫咗一个蒲烧鳗鱼,另一个系西京烧比目鱼套餐。主菜蒲烧鳗鱼套餐,可叫半条或全条,有甜酸姜片及玉子拌菜。鳗鱼都几厚肉,烧得香口,配合埋个惹味酱汁。好好味😋 加$10有个溏心蛋,拌饭吃,饭系珍珠米添,味道层次更加丰富。西京烧比目鱼套餐,比目鱼2块,厚身烧得香口,火喉适中。鱼肉入口嫩滑。一样有甜酸姜片及玉子拌菜😋炸鸡,刚刚炸起上枱,炸得好香脆,鸡肉好juicy,粉浆适中唔会好厚😍。蚬汤,估唔到好多粒蚬有蚬肉,有鲜味。+ $30 升级定食(有前菜,渍物,煎茶,味噌汤,珍珠米)饭可+ $10 转猫饭+ $18 加购鸡软骨串烧冇加一成个套餐真系非常之抵食,只系3百几元左右。好饱好丰富,食物系有心整,整体上系好味嘅。唯一争少少系,始终小店经营,需要少少耐性等位,同埋座位与座位之间坐得比较近。

叫咗一个蒲烧鳗鱼,另一个系西京烧比目鱼套餐。

蚬汤,估唔到好多粒蚬有蚬肉,有鲜味。

+ $30 升级定食(有前菜,渍物,煎茶,味噌汤,珍珠米)
饭可+ $10 转猫饭
+ $18 加购鸡软骨串烧