2021-09-16
牛油麻辣锅$138 (🌟:7)汤底辣劲十足!辣度店员冇问我哋!相信系统一嘅辣度!食得辣先好嗌呀😚叫咗双拼,另一边系蕃茄汤底,天然嘅蕃茄味够晒酸❤️▶️雪花肥牛半份$78 牛肉肥瘦适中😚!用嚟打边炉就啱晒▶️安格斯肉丸$48 牛肉味道浓厚,而且肉丸充满肉汁,推介▶️金牌牛黄喉$58 餐厅嘅招牌一定要试吓!爽口好吃▶️精选五花肉$48 肉香同油脂喺口腔散发,正另外茶位香酒碟$40 🙆🏻♀️:价钱属于中上,装修精致打卡一流,餐厅环境坐得舒服🥰📍码头故事 (元朗)元朗凤攸南街9号好顺利大厦1楼1号舖#hkfoodie#foodie #hkigfood #hkigfoodie#食好西#香港美食#旺角美食#红磡美食#好去处#美食#油麻地美食#深水埗美食#元朗美食#天水围美食#葵芳美食#铜锣湾美食#观塘美食#尖沙嘴美食#荃湾美食#屯门美食 #相机食先#黄店#黄色经济圈#黄店地图#扫街#尖东
牛油麻辣锅$138
(🌟:7)
▶️雪花肥牛半份$78
牛肉肥瘦适中😚!用嚟打边炉就啱晒
▶️安格斯肉丸$48
牛肉味道浓厚,而且肉丸充满肉汁,推介
▶️金牌牛黄喉$58
餐厅嘅招牌一定要试吓!爽口好吃
▶️精选五花肉$48
肉香同油脂喺口腔散发,正
另外茶位香酒碟$40
📍码头故事 (元朗)
元朗凤攸南街9号好顺利大厦1楼1号舖