晏昼同朋友喺元朗市揾地方食个快饭,结果去咗呢间巨升冰室试吓🌞店内光猛企理,有梳化卡位,员工招呼好💥(特餐)吉列珍宝猪扒配淮山公仔面,跟炒滑蛋及丹麦多士块吉猪体积如图,货真价实咁巨型,成2cm厚,一上枱已经震撼眼球,挑战你个胃🤣💪🏻外层香脆,入面肉质松软,猪肉肉味浓,唔会油淋淋,最欣赏佢一啲都唔韧👍🏻特餐另配炒滑蛋,丹麦多士高质,非常松脆,唔系平时食茶记/连锁快餐店果啲hea货。面底拣咗配淮山面,听个名已经觉得好养生😌口感好似公仔面咁爽滑弹牙,但系比较健康💥五香肉丁炒公仔面大大粒五香肉丁,公仔面软硬到适中,炒得好惹味茶餐厅嘅灵魂就系一杯香滑奶茶,但奶茶唔系间间茶餐厅都好饮⋯估唔到呢度有惊喜,茶奶平衡,浓而不涩,口感饱满,回甘舒服,出色!推介👍🏻👍🏻💥手工樽仔奶茶个熊仔樽几Q!茶香奶滑,满意👍🏻

店内光猛企理,有梳化卡位,员工招呼好

💥(特餐)吉列珍宝猪扒配淮山公仔面,跟炒滑蛋及丹麦多士

吉列珍宝猪扒

💥五香肉丁炒公仔面
大大粒五香肉丁,公仔面软硬到适中,炒得好惹味

热奶茶

💥手工樽仔奶茶
个熊仔樽几Q!茶香奶滑,满意👍🏻
手工樽仔奶茶

吉列珍宝猪扒