🧋🧋🧋#依家香港超级流行手打柠檬茶,当然我都唔例外啦,不过个人就最钟意呢间小店,大家经开元朗一定要试吓,超级推介!!而且佢哋嘅营业时间去到好晏!食完宵夜再想饮杯手摇绝对冇问题!😆😆😆相比起其他比较出名嘅手打柠檬茶完全系冇得输🔥🔥首先系价钱上较平,某间卖紧$3x 但系茶底淡而无味,最后最主要一样就唔会成杯冰,size上都大杯好多🥹|💫鸭屎香手打柠檬茶 $26起码俾咗五块青柠 鸭屎香茶味好浓同埋好出,即使冰融晒之后个味都唔会淡好多。仲记得有一次喉咙比较干饮完佢即刻舒服返晒。暂时系我嘅No.1我平时就通常叫佢走甜但会有小小苦涩,如果真系饮开清茶嘅朋友仔应该会接受到🫰.因为我曾经饮过啲更加苦涩嘅茶,但呢间就绝对唔系,即使摆耐咗少少饮都冇话会好酸个种,而且叫走甜老板一定会提醒系会比较苦🤨服务方面做得好Nice✅💫山茶花手打柠檬茶 $26听老板讲都劲多人饮,既然老板推介得就即管试吓啦,其实系几好饮 茶底比较特别同好清香,喺出面好难试过呢只味嘅茶,不过我个人比较钟意浓味小小嘅茶,所以我会拣返鸭屎香🥰🥰💫芒果酸奶奶昔 $29呢杯都系我超级钟意饮,不过佢就唔系平时饮开奶昔杰身个只,其实佢同沙冰系一样口感
🧋🧋🧋

#

相比起其他比较出名嘅手打柠檬茶完全系冇得输🔥🔥

💫鸭屎香手打柠檬茶 $26

💫山茶花手打柠檬茶 $26

💫芒果酸奶奶昔 $29
呢杯都系我超级钟意饮,不过佢就唔系平时饮开奶昔杰身个只,其实佢同沙冰系一样口感,不过可以叫少冰或者要多少少奶,同埋饮落去唔会有假嘅芒果味,佢系酸酸甜甜个种🫶🏽

💫开心水果茶 $35
10分足料的水果茶🫶🏽有五至六款不同水果 火龙果青柠菠萝等,会按照时令嘅水果而作出更改,所以未必次次嚟嘅水果都系一样,同埋佢哋系即场切水果唔会话预早切定先保持返𠮶个新鲜度。茶方面就唔系配好浓嘅一种茶但系配埋水果饮系好Fresh同juicy
佢地另外仲有个超级水果桶先$45 劲大杯绝对可以两个人饮🤭🤭🤭

🔥

营业时间: