2024-04-24 25 浏览
今日夜晚又去咗元朗YOHO食呢间拉面jo🍜 今次叫咗鸡白汤面、牛肉寿喜烧、芝麻鸡翼,明太子玉子烧同埋炒蚬❤️😋饮品方面,我哋叫咗巨峰乳酸梳打同埋原味乳酸梳打😻鸡白汤拉面汤底咸淡适中,好好味❤️牛肉寿喜烧嘅牛肉又腍又香,配上甜甜嘅寿喜烧 每一啖都令人回味无穷😋😋😋至于芝麻鸡翼,外皮炸得金黄酥脆,👍🏻👍🏻明太子玉子烧同炒蚬都系几好味 明太子嘅咸香同玉子烧嘅滑嫩完美结合,而炒蚬嘅鲜味配埋菇嘅香气好夹好惹味🙊🙊饮品方面,巨峰乳酸梳打嘅果香味道清新🍇🍇原味乳酸梳打就简单得黎又唔失风味,清爽嘅口感令人清新提神👏🏻👏🏻👏🏻总括嚟讲呢间餐厅都几多食物嘅选择 而且店员服务态度好好 系一间可以encore嘅餐厅😚