餐厅: 元気寿司 (黃埔天地)
资讯:

2019-03-06 330 浏览
- 元気𠮶 app 今日有message 提提我, 今日系「会员感谢日」,所以尊享堂食8折优惠。 谂少晚系边度开餐, 就食元気🚄啦。 好在早放工💃!!唔使逼人,又有靓卡位坐!红磡呢间嘅高速线🚄,仲有平板电脑拣嘢食,唔使用自己手机 scan QR code。帆立贝迷你饭🍚蒲烧鳗鱼芝士卷盐烧三文鱼腩鳍🐟 × 3 实在太好食!!前后叫咗三碟!!野菜🥦饼乌冬软壳蟹🦀手卷炸虾🦐天妇罗炸虾🦐卷牛肉🐂薯饼双重三文鱼🐟卷腐皮厚烧玉子🥚辣味三文鱼🐟手卷芝士鳗鱼🐟卷八折嘅威力👏👏!!真系食到成枱都系嘢,👫两条友仔,😜饿鬼投胎咁。=====================元気寿司地址: 红磡黄埔天地聚宝坊(第11期)地下G36舖

好在早放工💃!!唔使逼人,又有靓卡位坐!

帆立贝迷你饭🍚

蒲烧鳗鱼芝士卷

盐烧三文鱼腩鳍🐟 × 3
实在太好食!!前后叫咗三碟!!

野菜🥦饼乌冬

软壳蟹🦀手卷