餐厅: 元気寿司 (置富第一城)
资讯:

2024-02-04 259 浏览
今次黎呢间餐厅,真系为咗满足到我啲元气满满嘅美食愿望!先讲下呢个芝士蟹柳粟米蛋奄仔,外皮香脆得嚟唔油腻,里头嘅蟹柳同粟米配合得咁好,仲要啖啖都叹出我对佢嘅钟意。三色腐皮呢个就卖相满分,表情猫嘅印嚟得咁精致,食落啲微酸开胃嘅三文鱼他他酱,口感丰富得来又几开胃!芝士冬甩串呢个就真系其中一个抢眼嘅星级小食,喺𠮶啲香甜芒果酱𠮶阵,我个味蕾简直艺起来 😍!至于白桃味啫喱,那种🍑梗浓𠮶股桃香,加上啲鲜艳嘅造型,真系叫人目光难以移开。最后,啲线上嘅快速列车,送上我哋嘅食物,令人感觉又过瘾又实际,实话实说,一去就令我中意到爆灯!食完仲惦记住嚟第二轮,总之就系噏到停唔到口嘅满足,我话你知,呢间绝对系啱晒想轻轻松松食个靓午餐嘅你!🍴🌟