餐厅: 元気寿司 (信德中心)
资讯:

2013-10-15 85 浏览
下午去完lamma island返黎, 早左少少食dinner~17:xx...又求其揾左d野同女友食。 可能个时间太尴尬, 楼面得几木台客, 我地两条友仲可以揾张钟意既先坐低。两个人坐6人木台。 旁边有回转寿司, 不过见个样都唔太新鲜, 好似放左几个钟咁样, 所以一件都无掂过。我地选择左散叫, 好彩都算系新鲜做出黎比我地, 个样靓靓仔仔咁。个软蟹手卷 - really good。好耐无食过新鲜炸起包比我既蟹仔。火灸三文鱼 - 是但烧两野, 色都未上就比我地。女女唔钟意食生三文鱼, 搅到我要晒两件扮烧过既火灸三文鱼。四色彩虹 - 3款sashimi放上卷物再cut成4件。个样真系几衰下, 不过食落个口感同味都唔错既仲叫左少少其他寿司 - 三文鱼 / 玉子 / 腐皮 / 牛肋肉 / 海胆 / 蟹子沙律 - 不过都无咩待别, 不过不失。对比其他元气(太子 / 沙田 / 尖咀) 呢间个质素算系最好了。咁当然, 我唔系繁忙时间啦....lunch hour or dinner time可能会有其他情况既.,.....

2013-10-14
$98.1 (下午茶)