2023-04-22
🎪 小曼谷泰国美食(九龙城)九龙城南角道9-11号地下元祖级泰国菜小曼谷,好熟悉既名字☺️一如既往泰味依然,能够屹立九龙城,一啲都吾简单☝️店内好热闹!食完可以去埋附近糖水店😋有好多选择🫶🏻🥹🌟串烧拼盘$118好丰富😋有牛、鸡、猪、鸡肾、鸡全翼、泰式腊肠,可以一次过食晒六串,吾洗拣☺️好香炭烧味,配埋沙嗲酱就够惹味。推介腊肠,入口无油腻感,香脆又特别🫶🏻🌟鲜虾泰国金柚沙律 $128金柚清新爽甜,份量多,成羹食感觉好开胃😙鲜虾大大只,加埋花生炸蒜炸干葱等配料,系泰国风味🫶🏻🌟猪肉碎生菜包 $118用上新鲜猪肉,猪肉碎入口香嫩多汁,味道带有微辣,配上生菜🥬爽脆既口感,够晒地道🥹🌟香叶辣椒猪肉碎烩饭配荷包蛋 $98捞饭之选,猪肉碎炒得好惹味,配上辣椒、香叶和豆角,味道微辣,捞埋蛋浆一齐食,正啊🫶🏻😋🌟泰式鲜虾炒金边粉$108金边粉既湿润度刚好,吾会干身又吾会太湿,配大虾、芽菜和花生,份量都几多,泰菜经典之选🤓🌟西瓜沙冰$38/ 椰汁冰$34/泰式冰奶茶$34泰式奶茶甜度刚好,吾好甜既小编都岩饮,解解渴岩晒🫶🏻
九龙城南角道9-11号地下
🌟串烧拼盘$118
🌟鲜虾泰国金柚沙律 $128
🌟猪肉碎生菜包 $118
🌟香叶辣椒猪肉碎烩饭配荷包蛋 $98
🌟泰式鲜虾炒金边粉$108
🌟西瓜沙冰$38/ 椰汁冰$34/泰式冰奶茶$34
泰式奶茶甜度刚好,吾好甜既小编都岩饮,解解渴岩晒🫶🏻