2024-08-10
想揾个位坐低食下野倾下偈,拣左去YOHO MIX的TOMMY YUMMY。等左一阵就有枱,坐低后店员送上餐牌同qr code,睇下食咩好先。⭐打抛猪肉碎煎蛋饭叫咗好受欢迎嘅打抛猪肉饭,一碗大饭仲有一份虾片,卖相都唔错。上面嘅荷包蛋煎到㶶边,入面仲有蛋汁,送饭一流🤤⭐泰式炸物拼盘另外叫咗个炸物拼盘,虽然话二至三人份量,但大部分嘢都系双份,除咗春卷有三条外。炸虾饼很大块兼且虾肉爽口,好好食🤤猪颈肉嫩滑,鸡翼好重香茅味,猪肉丸造型得意,春卷入面包住芋头炸得很香脆,炸鱼饼个人觉得太辣了。付上两款泰式酱汁,都系酸酸辣辣的,一种水状另一款系膏咗,我觉得两只酱都好好食,同啲炸物好配。⭐蝶豆花鲜奶咖啡 & ⭐椰子飘香咖啡配雪糕要坐低倾计梗系要叫返杯靓靓饮品啦,自己叫咗杯蝶豆花,朋友叫咗椰子飘香。蝶豆花变色渐层望落真系好靓😍啡味香浓几好饮,朋友个杯用上椰奶好香椰子味,加上雪糕溶咗杯咖啡超滑啰。加埋一人均消费200蚊左右,商场价黎计抵到烂啦。
⭐打抛猪肉碎煎蛋饭
⭐泰式炸物拼盘
⭐蝶豆花鲜奶咖啡 & ⭐椰子飘香咖啡配雪糕
加埋一人均消费200蚊左右,商场价黎计抵到烂啦。