2024-07-05 107 浏览
知道元点个新商场开咗好多新嘅餐厅, 所以今日就抽时间过嚟睇吓有咩嘢啱食😬🫶🏻一入商场就比呢间餐厅吸引咗, 好钟意佢哋简约装修嘅风格, 而且天气咁热真系唔系好想食粥粉面饭, 睇佢哋Menu见到佢哋主打系卖Burger 🍔🫶🏻同埋佢哋好多特别饮品都好啱我, 所以就决定入嚟试吓, 我就叫咗一份炸鸡汉堡, 同埋一份黑松露忌廉意粉, 再加多两杯冻饮🥰🫶🏻样样嘢都好好食而且饮品好啱我我叫咗杯热情果梳打俾自己, 酸酸甜甜而且又够冻呢啲天气饮真系好正⭐️⭐️⭐️佢哋嘅汉堡🍔真系好正面包够软熟而且炸鸡外脆内乱又多汁🐥而且店员仲话佢哋嘅汉堡包系用新鲜牛肉制造🐮元朗都好少有咁高质素嘅汉堡餐厅, 揾日再嚟试吓其他嘢🤩🙌🏻佢哋就系唯一Yoho Mix 汉堡包连锁店,大品牌进驻元朗商场佢哋仲有希慎、启德同埋将军澳分店😬