2022-10-24
👧🏻😋👅🍽✨充满人情味串烧小店👍🏻-串烧兄妹🇭🇰 土瓜湾下乡道38-54号华景大厦地下G2号舖 🇭🇰-❣️等外卖时见到堂食食客同老细讲俾多左, 老细既回覆系: 最紧要冇俾少, 你地食得开心就得❣️拎到返去数数枝签, 我地又多左几枝, 老细真慷慨 (不保证会俾多, 自己去试试运气🤣)❣️因为佢劲抵食, 叫左好多款, 冇逐串影, 所以以下特别讲下深刻D既款式😍-🧑🏻🍳厨师推介🧑🏻🍳✨烧原条茄子 $38 呢个系爆到皮都黑所以只可食茄子肉, 但咁烧法就更香口, 收水后肉质更实净, 个蒜劲重口味🤭👅✨汁烧牛仔骨 $38 两大旧单独盒装, 个汁好入味, 牛肉嫩滑唔会韧, 少少筋有咬口✨原条司华力肠 $18 界左少少斜纹, 烧到皮脆肉嫩-🍢串烧🍢 $100 / 十串💯鸡肾串 劲爽口好好味, 鸡肾又饱满💯日本麻吉烧 好少串烧店特登卖呢个😍 鱼蛋质地既外皮包住烟韧年糕咁既麻吉💯台湾原味肠 烧到焦焦地, 台湾肠较甜, 咬落多汁💯猪颈肉串 油脂烧到逼晒出黎劲香口, 亦keep到爽口质地-
充满人情味串烧小店👍🏻
串烧兄妹
🇭🇰 土瓜湾下乡道38-54号华景大厦地下G2号舖 🇭🇰
🧑🏻🍳厨师推介🧑🏻🍳
✨原条司华力肠 $18 界左少少斜纹, 烧到皮脆肉嫩
🍢串烧🍢 $100 / 十串
💯鸡肾串 劲爽口好好味, 鸡肾又饱满
💯台湾原味肠 烧到焦焦地, 台湾肠较甜, 咬落多汁
💯猪颈肉串 油脂烧到逼晒出黎劲香口, 亦keep到爽口质地