2021-07-23 1062 浏览
一入到去就见到好多南亚人士,播紧印度嘅音乐,好有feel!我地嗌左两个𩠌,分别系羊肩胛,咖喱角。牛肩方面,份量又唔系特别大,但系几野味!同样好重香料味,但亦唔会遮左羊嘅骚味。比较可惜嘅系,肉质有啲柴同韧,食得有啲辛苦,除此之外,都唔不过不失,但价钱黎讲的讲有少少贵。咖喱角同我哋平时食开嘅好唔同,系立体嘅,入边有满满嘅咖喱汁,非常重香料味。本人完全得辣,就连黑椒汁都顶唔顺,但呢个咖喱角真系全唔辣,反而好重椰汁同埋香料味!非常之钟意。而个外皮仲要煎得劲脆,好好食!除此以外,一开头对南亚人士有少少racist,但佢竟然好friendly 咁同我地倾计!除咗味道好食之外,人情味更加系令人深刻!服务态度极好!