2022-10-17
💛好味指数:4.9/5💛💜回头指数:4.9/5💜之前朋友买过一次俾我食,觉得佢地嘅杨枝金露好好食,决定再次回购!老板每日手工制作,真材实料,每日限量发售,好彩可以食到😍特别欣赏佢地个包装,胶盒好硬净,仲可以循环再用♻️✅椰汁紫米露$32椰汁味好香,配粒粒紫米露口感丰盈,而且糖水底唔算太甜,啱啱好加咗芋圆入去,芋圆有咬口,成个感觉都好健康🍀✅鲜芒杨枝甘露$39每日限量50碗,杨枝甘露芒果味香浓🥭入面有好多芒果同西米,老板娘好好人,俾咗好多芒果我,芒果好甜好正😋✅招牌椰皇鲜奶炖鲜奶$60每日限量40碗,炖鲜奶系用咗3.6牛乳,奶味和椰味香浓,配雪燕和桃胶滋补养颜,原个椰子攞翻屋企食,好正😍😍🐻总结性价比好高,每碗份量都好多,而且好好食,而且充满人情味,老板娘好nice☺📍 你好椰 (石硖尾)石硖尾伟智里2号金玉大厦地下223号舖
💜回头指数:4.9/5💜
✅椰汁紫米露$32
✅鲜芒杨枝甘露$39
✅招牌椰皇鲜奶炖鲜奶$60
🐻总结
📍 你好椰 (石硖尾)
石硖尾伟智里2号金玉大厦地下223号舖