2023-06-29
📍bookmark左好耐嘅呢间小店😋每次经开都见到人龙排队🧐今日我终于扚起心肝😜又走去排队试吓佢先😍🥢餐厅座位唔多🪑但充满住台湾小店嘅风味🥣人情味满🈵️呢👍🐷手工鲁肉饭 (包1只溏心蛋)$56🌈佢哋呢个鲁肉粒肥瘦平均有咬口✅加埋佢地嘅秘制酱汁🍯捞饭一齐食简直系就一流呀🍚层次感丰富👍绝对系性价比高💯🍯自家制蜂蜜薏米水 (热)+$15🌈呢个天气最啱就饮佢哋自家制蜂蜜薏米水喇🥳真材实料唔在讲✅而且佢嘅甜度重好适中添👍正呀喂🥳🐤盐酥鸡鲁肉饭 $65🌈呢碗可以满足晒第两个愿望噜🥳一碗已经有晒我地去台湾必食嘅地道美食盐酥鸡同埋鲁肉🥳而且佢嘅份量都唔少💯抵食🈯️数爆灯💡💡 💡💡 💡盐酥鸡够大件又酥脆🔥咬落去唔会成口油淋淋💯再大口爬埋啖鲁肉饭😋perfect 💯🥤阿萨姆红茶 (冻)🌈唔好睇佢杯红茶样子平平无奇😍呢杯阿萨姆红茶饮入口个茶味好香纯☕️有惊喜💯🫔起司肉松蛋饼 $35🌈必食嘅肉松起司蛋饼🥞蛋皮蛋外围圈起金黄酥皮🔥味道充满住淡淡奶香😋咬落口香软又带啲甜味💯加埋丰富嘅馅料✅大满足呢🥳🥳
🥢餐厅座位唔多🪑但充满住台湾小店嘅风味🥣人情味满🈵️呢👍
🐷手工鲁肉饭 (包1只溏心蛋)$56
🍯自家制蜂蜜薏米水 (热)+$15
🐤盐酥鸡鲁肉饭 $65
🥤阿萨姆红茶 (冻)
🫔起司肉松蛋饼 $35