之前见到呢间新开餐厅报道,无论食物定系环境打卡都好靓,仲知道系电竞网红Rose Ma开既,跟住朋友生日就拣咗呢间餐厅去试吓😀店舖仲系试业阶段。本身上网check左佢地开2:00pm,所以约左2:00pm食,但原来原来佢地改左开2:30pm,应该系配合打机界嘅人士作息而唔开咁早,所以去到未有太多人。如果想有包场feel,可以选择约呢个时间去食😌环境阔落,布置好适合打卡,影相唔会太暗召唤女仆侍应用当当🤣我地拣咗三个set,每个set$240(未计+1)包括:即影即有相一张、一个main course(蛋包饭)、一杯嘢饮、一个甜品🍮每个蛋包饭都有唔同嘅Pattern,主要都系唔同嘅卡通人物/动物,so cute☺️每个女仆侍应都系画画嘅高手,超赞👍🏻食饭前仲要学佢哋先魔法,开心呢!(不过蛋包饭可以热d,打完卡之后个饭就开始变暖😉)饮品不会太甜,几好味😋食物卖相一流!👍🏻😋食完仲有得同女仆合照,仲写埋字好窝心🥰一生人系要去一次女仆Cafe体验下嘅☺️

环境阔落,布置好适合打卡,影相唔会太暗

召唤女仆侍应用当当🤣

我地拣咗三个set,每个set$240(未计+1)
蛋包饭

(不过蛋包饭可以热d,打完卡之后个饭就开始变暖😉)

饮品不会太甜,几好味😋

食物卖相一流!👍🏻😋

食完仲有得同女仆合照,仲写埋字好窝心🥰

一生人系要去一次女仆Cafe体验下嘅☺️
庆祝纪念