2019-09-27
成间店铺粉红色,坐得又够阔落,服务超好,同大陆海x捞好似🙇🏻♀️主打养颜汤底,推介胶原蛋白养颜美容锅同香辣锅🌶️酱料同食物选择都好多,食材好新鲜,最中意响铃、醉虾同小羊羔肉🐏牛肉高质但系就偏贵💰竹蔗茅根无限添饮够清甜,饭后仲送柚子沙冰好解渴价钱唔平,一贯嘅过江龙特色😅胜在食物质素唔错,用餐体验又几好💕汤底同羊肉性价比最高,唔好错过啊😉💁🏻♀️出面排队嘅话有小食同饮品提供,我果日去饮左一杯就入得啦 💁🏻♀️可以点半份,试多d💁🏻♀️隔离有沙漏计时几贴心💁🏻♀️酱料同生果自助任拎💁🏻♀️每次加汤系加翻浓浓的猪骨汤🐷不过香辣锅就会变得冇咁辣啦—————————————————————◆胶原蛋白养颜美容锅 ◇ 真系充满胶质嘅感觉,鲜甜浓厚,饮左好多碗◆滋补养生香辣锅(大辣)🌶️◇微微椒麻,香辣味好突出。响铃脆而不油腻,浸香辣锅食一流💯利申:平时谭仔三哥四小辣◆本地手切牛肉(半份)◇HKD194本地牛肉果然好新鲜,食落牛味几重,不过我就更加中意食肥牛啦,同埋个价都唔平◆活醉海花虾(半份)◇HKD119好新鲜仲识郁㗎🦐酒精令肉质更加鲜嫩弹牙,我就更加中意浸辣汤,有少少辣味◆嫩肩小羊羔肉(半份) ◇HK
柚子沙冰
💁🏻♀️可以点半份,试多d
💁🏻♀️隔离有沙漏计时几贴心
💁🏻♀️酱料同生果自助任拎
—————————————————————
胶原蛋白养颜美容锅
◆胶原蛋白养颜美容锅 ◇
真系充满胶质嘅感觉,鲜甜浓厚,饮左好多碗
◆滋补养生香辣锅(大辣)🌶️◇
手切牛肉半份
◆本地手切牛肉(半份)◇HKD194
活醉海花虾半份
◆活醉海花虾(半份)◇HKD119
嫩肩小羊羔
◆嫩肩小羊羔肉(半份) ◇HKD49🔖
性价比超高!!柔软又新鲜,羊膻味唔重,不过如果点“秘制牛肉酱”就会加重膻味㗎
鱼三角半份
◆鱼三角(半份) ◇HKD108
沙漏计时5分钟,鱼肉煮得啱啱好,鲜甜软滑,超级滑溜🐟
◆桂花蚌(半份)◇HKD69
几抵食,食落好新鲜弹牙
回头率:🌕🌕🌕🌗🌑
环境:🌕🌕🌕🌗🌑