虽然铺头比较细,但系装修简洁行英伦风,望落系纯白色同粉紫色剂,另外一边就系由 @toballkidrawinh 画既彩色卡通壁画,色彩缤纷,有好大既玻璃窗几光猛,感觉几舒服😌 重点系呢度既野食既配搭几多样化,摆盘靓之余味道有惊喜😍😋 值得翻兜👍🏻(5 😍 系满分,🤩系半分)彩虹乳酪 🌈 - $98 (好味指数:😍😍😍😍)一见到真系哗一声🤩 个底系落左蝶豆花🪻整既原味希腊乳酪🇬🇷🥣,味道酸酸地咁同埋质感几rich,望落好似海咁🌊~ 上面排左超多生果,颜色排到好似彩虹🌈咁,仲有木糠碎🍪同脆脆,感觉香口啲又有啲似海滩🏖️上面既沙,几有意境🤤 而生果就包括有石榴🔴、柑🍊、香蕉🍌、奇异果🥝、蓝莓🫐,味道酸酸甜甜,清新自然,系个乳酪🥣既天然调味,够晒健康,食完饱肚又满足😌明太子樱花虾意粉 🟠🌸🦐🍝 - $118 (好味指数:😍😍😍😍🤩)呢个意粉🍝系经典既组合,有足料既明太子🟠,所以有浓郁既咸香同少少辣既刺激感,加埋鲜味既樱花虾🌸🦐、香口既紫菜同木鱼丝,整体感觉更加惹味,仲有爽口鲜嫩既蘑菇🍄~ 个汁同时都好creamy,意粉🍝烟烟韧韧咁,仲好挂汁tim,以呢个价钱嚟讲几抵食👍🏻木糠布甸牛角包窝夫配雪糕

(5 😍 系满分,🤩系半分)
彩虹乳酪

彩虹乳酪 🌈 - $98 (好味指数:😍😍😍😍)
明太子樱花虾意粉

木糠布甸牛角包窝夫配雪糕

木糠布甸牛角包窝夫配雪糕 🍮🥐🧇🍦 - $78 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
牛角包窝夫 🥐🧇 首先系韩国🇰🇷开始有先既,将牛角包🥐同窝夫🧇结合埋一齐既感觉几得意~ 其实系将沾左砂糖既牛角包🥐面团压烘成为窝夫🧇就形成呢个croffle 啦😜 上枱既时候仲系暖暖地既,有几浓郁既牛油🧈同奶油香味,口感酥脆,里面湿润松软~ 口味方面小编就拣左木糠布甸🍮味,放左喺牛窝夫🥐🧇上面,口感细致柔滑有奶香,同时有细致香口既饼碎🍪,配埋冻冰冰既曲奇雪糕🍪🍦,仲有酸酸甜甜既士多啤梨🍓、蓝莓🫐tim,口感好丰富,味道香甜又唔会漏~
英式松饼配玫瑰蜂蜜坚果酱

英式松饼配玫瑰蜂蜜坚果酱 🇬🇧🥞🌹🍯🌰 - $58 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
小编拣左川宁伯爵茶☕️同宇治抹茶配朱古力粒 🍵🍫两只味,个松饼🥞甜度适中,亦唔会太油腻,攞上手唔会油淋淋咁~ 表皮香脆,里面几湿润松软,食既时候唔会好易碎晒,入口有几香既牛油🧈同面粉香味~

伯爵茶☕️味几香浓,有啲佛手柑🍊既香味,茶香芳香馥郁,质感圆润平顺~ 而抹茶味🍵口感清香甘醇,唔会苦涩同埋有淡淡既海苔香味tim, 里面有埋香甜回甘又有余韵既朱古力粒🍫,感觉几正🤤

另外特别既位系佢地既玫瑰蜂蜜坚果酱🌹🍯🌰 ,花味🌹芳香馥郁,蜜糖🍯香甜滋润,坚果🌰香脆,感觉几特别,亦都突显到松饼🥞既香味😜
Hojicha Latte

Hojicha Latte - $40 (好味指数:😍😍😍😍)
有几清香既焙茶味☕️~ 茶味够晒浓郁,入口回甘,味道会持续到几耐下,同埋有少少沙沙地既口感🤤 焙茶☕️同奶🥛既比例啱啱好,口感幼滑,亦有几香浓既奶味🥛,甜度适中~

好味指数:😍😍😍😍🤩
推介指数:😍😍😍😍🤩