2019-03-23 120 浏览
之前听人讲大围呢间cafe既蛋糕同面包都系自家制 好有心思就决定黎朝下圣 大围本来离我屋企都算近 就决定假日黎食个悠闲下午茶🤩大约3-4点去到 舖面较细位置少 坐几枱已经满哂喇 要等下 大约15分钟就入到去bar枱 始终星期日系比较嘈同热闹d 知道佢地出名紫薯包就决定吾钟意紫薯都要试下 再叫件士多啤梨egg roll超级钟意有厚厚cream既蛋糕同蛋卷 仲叫左杯热latte! 成间舖都系播住日文歌 咖啡师们打扮都好日系 好似去左日本cafe咁😎 热latte个杯好靓!拉花系天鹅 非常吸引 唯一缺点系好快起哂泡😟个奶打得吾够smooth 但系已经好满意 食物方面egg roll食落好fresh 好钟意呢种小茶点 但系食完紫薯包都系发现自己吾钟意紫薯..😰哈哈
之前听人讲大围呢间cafe既蛋糕同面包都系自家制 好有心思
2018-06-11