2019-07-17 925 浏览
系青衣城为喜欢桃嘅朋友庆生,知炑八近期有桃产品,就过黎试试坐低落完单例牌即上沙律,今次系芝麻酱,整体沙律都几新鲜同埋几爽,个萝卜相当吸睛例牌二系可无限添食嘅菜,斋食肉太热气太浓味可以用佢中和一下,几贴心例牌三嘅无限添食泡菜炉边蛋同埋芝士粟米,就算等紧烧都有嘢食芝士粟米见无咗一条条嘅形状就要挖出黎食了,有超劲拉丝效果之余仲要劲好味桃产品之一:白桃冷泡乌龙茶,初时饮麻麻地,好淡,但系当啲桃浸咗一轮后,桃香出哂黎,而且杯茶变甜咗,即时升哂级,真系要泡下嘅友人叫咗白桃沙冰,我都试咗啖,劲正。fresh得黎劲浓桃味,卖相劲好今次试下佢嘅餐:梦幻飘飘烧烤套餐,当中包括大八爪鱼,特级牛骨,春川鸡腿,猪五花肉,严选牛胸腹同埋墨鱼,超级丰富中间仲有碟干冰帮手降降温,减低细菌滋生当中好多都好好味,但碍于相片总数有限,我就拣下面呢啲特别深感受嘅黎讲啦!特级牛骨劲劲劲长,要转埋弯先烧到,由于唔系煮开饭,真系烧得劲论尽,其实佢有钳同埋较剪提供,剪开咗易啲,店员见到我地剪得论尽即时话阵间可以叫佢帮手烧,真系劲贴心讲番个肉,腌咗嘅,少少甜,劲开胃猪五花肉因为真系唔识整,即时叫店员帮手,除咗劲熟手之外仲会介绍几句,真
系青衣城为喜欢桃嘅朋友庆生,知炑八近期有桃产品,就过黎试试

例牌三嘅无限添食泡菜炉边蛋同埋芝士粟米,就算等紧烧都有嘢食

中间仲有碟干冰帮手降降温,减低细菌滋生

讲番个肉,腌咗嘅,少少甜,劲开胃

猪五花肉因为真系唔识整,即时叫店员帮手,除咗劲熟手之外仲会介绍几句,真系俾到专业嘅感觉我地

整得劲靓,佢仲会关心埋你想自己烧嘅感受,留番翻面果个位俾你,我呢啲煮得少嘅,有呢步做已经好开心
呢个五花肉半肥瘦,真系劲好味。一咬落口啲肉汁咇哂出黎,劲正。夹埋啲菜啱啱好

大八爪鱼又系一个难关,又麻烦个店员,佢今次先提议我地换盘,真系劲体贴
然后三两下手势就帮只八爪鱼解体,亦俾咗清晰指示几时食得,真系劲详细
大八爪鱼本身都劲正,佢腌过,有少少辣,好惹味,头嘅部份超级juicy,真系无谂过大八爪鱼都可以咁好味

完哂成个餐,三个人其实唔够喉,再追加牛肋骨煲,牛肋骨劲腍,劲有牛味,仲有白萝卜系下面,索哂啲牛汁,劲正

埋尾黎个桃产品:白桃冰沫。上餐时个侍应拎咗长匙,另一醒目店员(亦系帮我地烧嘢果个)见到即时换个短匙黎,真心醒,劲抵赞
讲番个甜品,卖相已经劲好,仲有劲多桃,令寿星公劲开心
下面果啲桃我觉得硬咗少少,但钟意桃,食开桃嘅寿星公话已经比一般嘅好,最正当然系上面果个大桃,已切开一半,仲内藏雪糕,真系十级惊喜
上面个桃劲软身,劲多汁
下面啲冰原本觉得唔特别,原来我地睇漏咗图中左边果碟桃酱,淋咗落去之后简直系两个世界
色香味俱全,连埋桃食真系夹到一个点

呢一餐人均三百几,唔算好平,但真系超好服务同埋劲多惊喜

• 梦幻飘飘烧烤套餐
  • 白桃冷泡乌龙茶