2020-12-04
每逢星期六日都迫爆人嘅薯仔屋,今次就提早book定平日夜晚,终于有位了餐厅有好活泼嘅小动物好惊喜!店主系确定所有客人都唔怕小动物之后,就放咗小动物出嚟随处活动可以睇睇后面嘅图片~只鹦鹉叫蓝蓝🦜,超可爱系我脚边留左好耐!佢间唔钟会轻咬,但系系好细力,完全唔痛咖!另外仲有兔仔Ginger🐰、仓鼠肥肥🐁同乌龟Ninja🐢 2人至尊份量套餐($188 per person)E个价钱系包左一杯特饮,另外仲有$208 无限添饮餐饮,同$228 无限添饮特饮~酱烧猪仔全骨配 肉酱薯仔屋铺天薯条难得黎到梗系试下得酱菜式啦猪仔骨好入味而且好林而薯条加上芝士肉酱之后,酸酸甜甜又可以拉丝,果然系得酱菜式!米兰肉酱番茄焗千层面宜家已经小左好多地方有卖千层面了,真系好足料,至少见到八层开胃得黎又饱肚~跟餐仲有脆卜卜嘅芝士蒜蓉包,够晒fresh嘅凯撒沙律同埋热腾腾嘅蜜汁烧鸡翼!超满足derrrr~特饮:左:榛子可可 右:薄荷可可E几日都冻左好多,大家都想饮返杯特浓朱古力暖返个胃推介榛子可可!佢唔会太甜但又好有榛子朱古力味!我哋仲转左其中一个甜品做心太软(+$28)好靓又好食,超钟意朱古力熔岩嘅感觉套餐真系好丰富!
2人至尊份量套餐($188 per person)
酱烧猪仔全骨配 肉酱薯仔屋铺天薯条
米兰肉酱番茄焗千层面
特饮:
左:榛子可可 右:薄荷可可
套餐真系好丰富!餐厅有得睇(店主有好多收藏品)、有得食、仲有得玩真系难怪好难book位了