💛充满热情又有水准惊喜嘅楼上Cafe🥰———————————一入到去已经full晒booking老板娘好热情亦见到佢好俾心机教D伙记亦都有好好心咁介绍咗D可以试下嘅小食同主菜💛💛.🥗烟鸭胸杂菜沙律配意大利黑醋($98)份量好大呀🤣🤣而且烟鸭胸份量好多一定有10块以上 无冰鲜嘅口感🤩沙律菜好新鲜配上酸酸甜甜嘅黑醋好开胃.🐣蒜香鸡翼X蜜糖鸡翼双并($68)黎度小食份量都劲慷慨咁嘅价钱出面都系得4只黎度竟然有足足8只中size 🥰有炸蒜蒜味同蜜糖味都好出 微微炸起 热辣辣又脆口鸡肉keep到好juicy💛.🧅炸洋葱圈 ($52)份量依然多 不过黎样小食水准就普通因为炸粉偏多 香口 但如果可以focus多D系洋葱度会更加好味🥰.🍝忌廉菠菜烟三文鱼长通粉 ($128跟餐配$30饮品)长通粉好Al dente☺️ 岩岩焗起 拉晒丝🤪调味岩岩好 忌廉唔会有漏嘅感觉烟三文鱼已经焗到熟晒 加上波菜好开胃 份量都唔细 2人嘅话唔好疯狂叫浪费食物呀🤣🤣. 桂花蜂蜜花茶(原价$58,餐饮额外加$28)黎个花茶绝对系惊喜之作🥳超级滋润 落咗唔少蜜糖绝对唔系淡牟牟!而且打开个盖见到满满嘅桂花所以桂花味好香呀饮完滋润
💛充满热情又有水准惊喜嘅楼上Cafe🥰
———————————
一入到去已经full晒booking
老板娘好热情亦见到佢好俾心机教D伙记
亦都有好好心咁介绍咗D可以试下嘅小食同主菜💛💛
🥗烟鸭胸杂菜沙律配意大利黑醋($98)
份量好大呀🤣🤣
而且烟鸭胸份量好多一定有10块以上 无冰鲜嘅口感🤩
沙律菜好新鲜配上酸酸甜甜嘅黑醋好开胃

🐣蒜香鸡翼X蜜糖鸡翼双并($68)
黎度小食份量都劲慷慨
咁嘅价钱出面都系得4只
黎度竟然有足足8只中size 🥰
有炸蒜蒜味同蜜糖味都好出
微微炸起 热辣辣又脆口
鸡肉keep到好juicy💛

🧅炸洋葱圈 ($52)
份量依然多
不过黎样小食水准就普通
因为炸粉偏多
香口 但如果可以focus多D系洋葱度会更加好味🥰

🍝忌廉菠菜烟三文鱼长通粉 ($128跟餐配$30饮品)
长通粉好Al dente☺️
岩岩焗起 拉晒丝🤪
调味岩岩好 忌廉唔会有漏嘅感觉

桂花蜂蜜花茶(原价$58,餐饮额外加$28)
黎个花茶绝对系惊喜之作🥳
超级滋润 落咗唔少蜜糖
绝对唔系淡牟牟!
而且打开个盖见到满满嘅桂花
所以桂花味好香呀
饮完滋润暖胃有放松嘅感觉☺️💛

黎度仲有得玩boardgame
见唔少booking都6人以上🤣🤣
绝对系一个食玩都同时满足晒嘅旺角楼上cafe!!💛💛 大家记得多多支持🥰
———————————
Nardo's Cafe