2024-06-28
终于去食咗充满玩味嘅人气餐厅--good day bad day mama day😍听个名已经知佢好特别,首先环境好特别,每个角落都系打卡位,钟意影相嘅朋友一定要去。之后睇埋Menu,啲名改得好特别,有啲食物嘅配搭亦都非常新奇,更加想试😍我哋试咗其中一款近排推出嘅新菜式--直竖拇指牛小排pizza,Pizza系薄批,芝士都几多,上面铺咗层牛小排,好香嘅牛味,食落都几滋味☺️另外推介佢二人份量嘅西班牙海鲜饭,饭煮到比较腍比较入味,海鲜好多,有大大只嘅鱿鱼、大虾、青口等等,好足料☺️饮品方面选择都好多,有我最爱嘅邪恶奶昔--香蕉朱古力奶昔,仲有呢款豆腐拿铁都好特别,上面𠮶球系豆腐整嘅雪糕,慢慢溶咗就会有布甸口感嘅豆腐碎,越饮越好味。另外夜晚仲有机会有live Band,冇最低消费㗎,饮杯嘢都可以,very nice💕