2025-01-12 321 浏览
Little Vegas 嘅餐厅同嘢食都好玩味非常有趣,真系好值得打卡㗎。一去到嘅时候气氛就好特别,佢用咗好多公仔做装饰,就好似置身于旧时嘅游戏厅里面,而每一张枱上面都会有一个汉堡嘅罐,打开咗之后里面装满咗糖果真系童趣十足。嘢食方面嘅命名都好有趣。我今次就叫咗一份汉堡同埋蚬肉意粉。汉堡嘅肉质好厚实,配料丰富。另外佢哋嘅配菜居然系炸薯角,而唔系炸薯条,对于我呢种薯角爱好者嚟讲,实在太幸福啦。蚬肉意粉就有小小辣,非常之惹味,好香又好食,而且蚬肉嘅份量好足够。我哋另外仲叫咗一份鸡翼三重奏,又可以拣三种唔同口味鸡翼。我当中就最钟意嘅麻辣味。饮品方面,我叫咗一杯水果茶,用住高脚杯嚟装,睇落去非常之高级。

嘢食方面嘅命名都好有趣。