之前已经有留意到唔少人去呢度打卡,不过发现夜晚去又系另一番感觉🤪 cafe位于小巷入面,环境宁静舒服,好适合晚餐时间同朋友过嚟倾吓计🥳 门口外围有好多湖蓝色砖块砌成,配上白色玻璃门窗好吸睛🫶🏻今次坐咗门口位后面有个蓝色小楼梯,摆咗唔同植物好靓。入面仲有民族风地毡同埋彩色玻璃吊灯,充满摩洛哥风情,啱晒打卡!叫咗两个款dinner set,包餐汤/沙律同埋一杯无酒精饮品,如果嗌酒精饮品可以半价~✨韩式咖喱蜜糖猪肋骨配香酥煎饼 $238个韩式咖喱蜜糖酱汁味道好特别,蜜糖甜味会比较突出,伴随住少少咖喱味。猪肋骨烤得好香,肉质软腍😙煎饼好酥脆香口,应该系手抓饼!✨明太子忌廉汁鱿鱼意大利粉 $188睇相都见到佢有几creamy🤣 意粉软硬度适中,好弹牙,够挂汁,真系每一啖都满满嘅明太子同忌廉汁😝 捞埋紫菜、野菌同埋鱿鱼一齐食perfect🤗✨Earl grey dark chocolate拉花好靓🥰面头仲有啲棉花糖粒同埋食用花装饰!Earl grey味未饮已经闻到好香,饮落朱古力同earl grey味一样咁浓,好好饮👍🏻✨Pink lady呢杯系荔枝同埋西柚梳打,钟意粉红色嘅我见到佢个卖相已经被攻

✨韩式咖喱蜜糖猪肋骨配香酥煎饼 $238

✨明太子忌廉汁鱿鱼意大利粉 $188

✨Earl grey dark chocolate

✨Pink lady
呢杯系荔枝同埋西柚梳打,钟意粉红色嘅我见到佢个卖相已经被攻陷左喇😚充满少女心💕饮落玫瑰味都几重,好fresh,唔会太甜。