2017-07-31 155 浏览
见呢度开咗一个新既Pho 店,于是一心揾个下午去试吓佢!点知变咗一个充满粗口的下午💢💢💢💢💢当日我帮衬既时间系下午四点,全店得我一个客。咁好啦我坐低睇吓叫乜野吃啦,期间已经听到店员嘅对话超过十句粗口,虽然我都唔系一个斯文人,但其实我想享受一个宁静的一个下午,食碗粉仔!如果我系身处一间茶歺廰,大排档,其实我系可以接受!但话晒你都叫做一间歺厅,唔该你尊重吓自己尊重吓啲客人。仲有!佢地仲对我评头论足,我点既人关你乜事,好彩当日我忍得住气😡😡😡😡😤讲返碗pho, 汤底十分普通并且牛香味不足!河粉不够滑口,最好笑就系个menu 教你落海鲜酱同士拉差落汤底....天啊!😰😰😰😰唯一可取既就系佢地用嘅系安格斯牛,油香几重!总结:唔正宗加「no next time👋🏻👋🏻👋🏻」

唯一可取既就系佢地用嘅系安格斯牛,油香几重!

总结:唔正宗加「no next time👋🏻👋🏻👋🏻」