2022-12-17
好耐冇食韩国烧烤,见到炑八好似有好多野食,好似又有优惠,所以黎试下▪️特级牛肋骨非常腍,肉味重,而且好多肉汁。如果包埋生菜,就好似食紧汉堡一样。而大虾都好结实、爽口▪️厚切五花腩店员话最好最后先烧,同埋可以叫佢地帮烧,而且系好有需要,因为实在太厚,唔揾专业既黎烧,一定食唔到真正既味道。啲肉好结实,但唔会硬,表面都系脆脆地,包埋生菜会仲正▪️韩牛前胸肉非常宝贵既肉类,烧到6成左右就会非常好食▪️韩式猪皮配炒芝麻简直系邪恶之选,猪皮好弹牙,有好多骨胶原既感觉,加芝麻令个猪皮更加香▪️蒜蓉牛油金针菇成个放上炉到烧,烧熟左之后,每一口都充满住少少咸既牛油,再加上金针菇比芝士包围住,虽然都系好邪恶,但真系好好食▪️海鲜煎葱饼有好多配料,而且块饼都有一定厚度,所以食得好满足,点埋酱汁一齐食,味道会更加丰富▪️荔枝梳打成粒荔枝出现系杯饮品到,所以味道会好正▪️蓝天使梳打饮落去非常清新,非常顺口❗️原来宜家有个韩牛毛巾礼盒,用唔洗100蚊就可以获得优惠券,仲有韩牛礼盒,睇睇下真系好似真既韩牛
▪️特级牛肋骨
▪️厚切五花腩
▪️韩牛前胸肉
非常宝贵既肉类,烧到6成左右就会非常好食
▪️韩式猪皮配炒芝麻
▪️蒜蓉牛油金针菇
▪️海鲜煎葱饼
▪️荔枝梳打
成粒荔枝出现系杯饮品到,所以味道会好正
▪️蓝天使梳打
饮落去非常清新,非常顺口