2024-04-16
发现黄埔嘅日本餐厅都好高质🫡今日同朋友食咗一间好唔错,餐厅格局系日式居酒屋🏮,坐得舒服,同朋友倾偈真系一流✌🏻我哋今日食lunch ,食物款式都几多,最钟意系佢有自选寿司,有别于其他寿司set,自己喺列表度拣自己想食嘅寿司🥰另外仲有串烧,烧物,刺身等美食🤭12件自选寿司,每款寿司都好高质,刺身鲜味,完全冇雪藏味👍🏻而且仲奉送沙律同面豉汤,真系好满足!火炙杂锦鱼生饭😋有齐帆立贝、三文鱼、左口鱼同油甘鱼😳全部都啖啖肉好扎实😎最后黎多个串烧六串,又系可以喺列表拣自己想食嘅串烧,最钟意咁样,因为有自主权,自己钟意食咩就拣咩,又可以享受到优惠🤓开心!特别钟意厚烧牛舌,牛小排同烧白鳝,香喷喷又多汁,即烧热辣辣上枱,无得顶👍🏻