2021-01-10
📍太子 利口福呢间小店bookmark咗好耐,一直想试💛充满旧香港快餐店情怀,果然无令我失望😋𓇠 流心芝士猪扒汉堡包餐 $35 𓇠听个名都觉得好邪恶😂猪扒新鲜炸起热辣辣,好脆,而且有肉汁!🍔包同猪扒中间搽咗沙律酱,一咬落去啲芝士就流晒出嚟🧀但芝士无平时个啲咁咸,所以唔会好滞。我地加咗$8要一份粗薯条,波浪型已经好少见,好有童年回忆🍟𓇠 珍宝沙嗲牛肉包餐 $35 𓇠沙嗲牛控挥手🙋🏻♀️呢个包都几大个🌭热狗包夹满牛肉同洋葱🧅牛肉嫩滑、洋葱甜味,再加埋惹味浓郁嘅沙嗲酱真系无得输!我钟意呢个多啲🤤💕PS 环境一般,堂食有2张枱,小巷有3张折枱,洁癖者注意⚠️〰️总结:呢类旧式快餐店已经卖少见少,除咗卖各种包之外,仲有粉面、饭同常餐等等,价钱又唔贵,推介大家去试下👍🏻
𓇠 流心芝士猪扒汉堡包餐 $35 𓇠
𓇠 珍宝沙嗲牛肉包餐 $35 𓇠