2022-05-26 76 浏览
<Hong Kong🇭🇰•Mongkok>“咬我唷!蚬肉奶油意粉 😍”早排成日落雨放假都留系室内,同妈咪揼完骨之后肚饿感迅速上升!即刻落返朗豪坊4楼即刻揾嘢食😚迅速发现呢间有炸鸡、Pizza同pasta嘅Pizza Haru🤤最近朋友都食佢个拉丝Pizza,今次到我啦🤭▪️蚬肉奶油意粉蚬子打开哂,粒粒肉都胀卜卜!意粉软硬适中,挂满海鲜忌廉酱汁,好creamy!▪️蒜香蜂蜜秘制炸鸡炸鸡炸得香脆金黄,每件炸鸡都被蒜香蜜糖酱汁包围着,每啖都系蜜糖嘅香味,仲有淡淡的蒜香!外脆内Juicy🤤▪️辣鸡芝加哥佢哋除意式嘅Pizza之外,我认为必食系呢一款pizza!咁睇已经好丰富!佢嘅芝士含量巨多!拉丝效果非常!双倍嘅mozzarella Cheese、芝士条香辣鸡肉辣肉肠、蕃茄、巴马臣芝士、意大利香芹、特制蕃茄酱、糖霜等配料!真系啖啖芝味!而且pizza 配辣鸡肉唔会好辣,非常惹味!我建议因为如果两个人食就可能有啲腻,试唔到太多嘢啦🙈跟餐可拣特色冰茶,加入薄荷叶,清新解渴。另外仲有个面豉汤,有豆腐同萝卜,都几足料!食饱饱可以行街唷🥳
<Hong Kong🇭🇰•Mongkok>
“咬我唷!蚬肉奶油意粉 😍”

▪️蚬肉奶油意粉

▪️蒜香蜂蜜秘制炸鸡

▪️辣鸡芝加哥
真系啖啖芝味!而且pizza 配辣鸡肉唔会好辣,非常惹味!

我建议因为如果两个人食就可能有啲腻,试唔到太多嘢啦🙈

食饱饱可以行街唷🥳