2024-05-05 131 浏览
话说🐥前几日先第一次去airside成个商场都主打木系,都几靓,几舒服🥰我地仲系果到一间好艺术既餐厅食左个dinner,十分推荐比大家🙌🏻 🍕樱花虾香葱玉子鳗鱼簿饼玉子同鳗鱼好嫩滑,鳗鱼味好突出,配上脆口既扁簿饼,口感好丰富呢个好好食!必叫!💫💫💫 🍛香煎法式鹅肝大啡菇无花果意大利饭鹅肝轻轻煎过,所以边边脆脆地,食落更香而甜甜既无花果就可以解腻意大利饭生熟度啱啱好👍🏻整体都唔错 🐖杜洛克黑毛猪鞍扒伴炒野菜,香草烤新薯猪鞍扒厚实得黎算几嫩👍🏻一啲都唔干唔柴好简单既调味,食出最浓郁既猪味🐽另外,睇得出配菜都好花心思,好丰富,有粟米仔,薯仔等配菜。菠萝更系有烧过,超甜超juicy🥰 🍓新鲜士多啤梨配橙花奶冻入口好重花香味🌸食落士多啤梨酸酸甜甜,加上奶冻,几好食 _________________________ 总结: 环境真系好有艺术气息🎨空间感好大,而且食物好食,价钱合理,推荐🥰 环境:🐥🐥🐥🐥🐥/5服务态度:🐥🐥🐥🐥🐥/5 食物质素:🐥🐥🐥🐥🐣/5 性价比:🐥🐥🐥🐥🐣/5推介指数 :🐥🐥🐥🐥🐣/5
话说🐥前几日先第一次去airside

🍕樱花虾香葱玉子鳗鱼簿饼
呢个好好食!必叫!💫💫💫

🍛香煎法式鹅肝大啡菇无花果意大利饭
鹅肝轻轻煎过,所以边边脆脆地,食落更香
而甜甜既无花果就可以解腻
意大利饭生熟度啱啱好👍🏻
整体都唔错

🐖杜洛克黑毛猪鞍扒伴炒野菜,香草烤新薯
猪鞍扒厚实得黎算几嫩👍🏻一啲都唔干唔柴
好简单既调味,食出最浓郁既猪味🐽

🍓新鲜士多啤梨配橙花奶冻
入口好重花香味🌸食落士多啤梨酸酸甜甜,加上奶冻,几好食

_________________________

环境:🐥🐥🐥🐥🐥/5