2023-10-05
葵广夜缤纷😋😂🍧好食到要Encore嘅店忍唔住要Share🤭😋😋😋因为见iG 有人post 过,一直都想去试~🎀喜欢食佢嘅好味😋🎀佢哋嘅创意🤭(每款churros 都有个好贴题嘅名)🎀佢哋嘅诚意~我估呢间店应该系由几个后生仔主理~佢哋好有诚意咁推荐,好有诚意咁教你点食同打卡…(但因为个餐牌好有趣,次次都挂住睇,听唔切佢地讲咩😂只系觉得佢地好有Heart👍🏻💓)重点系:食完系会有满足和幸福感的甜品🍮食完会开心的😃葵广系真夜市/市集😌香港人系想要呢啲~让人可以自由发挥创意,又有heart去创造特色,香港应该要有多啲呢类型小店👍🏻@bunnychurros 食过一次再encore~仲想试埋其他口味~希望店主继续发挥创意,同埋保持住呢份passion❤️🔥❤️🔥 大家行开葵广~记得去试下喇😋😋😋#傻花生摇滚派对#王卡卫朱古力厂#葵广扫街 #西班牙油条#Churros#肉桂控 #夜市#市集#真香港人小店 #hkfoodies#Foosharing
好食到要Encore嘅店
忍唔住要Share🤭😋😋😋
因为见iG 有人post 过,一直都想去试~
🎀喜欢食佢嘅好味😋
🎀佢哋嘅创意🤭(每款churros 都有个好贴题嘅名)
重点系:食完系会有满足和幸福感的甜品🍮食完会开心的😃
@bunnychurros