餐厅环境充满韩国特色,好似韩国街边嘅布帐马车,带复古风格,店内提供放私人物品嘅篮系类似街边嘅啤酒篮/收纳盒,漫画店入面装饰嘅漫画亦全部都系韩文,好有心思有如置身韩国一样服务:前后去过两次,两次都大概一至两星期前好早订枱,一去到好快有枱其中一次系同朋友庆祝生日,餐厅可以暂时存放蛋糕店员亲切有礼,好有耐心介绍餐牌同推介餐点我哋有向店员查询叫既份量会唔会太多或者太少🙈店员Jenny非常诚实同细心咁话俾我哋听会唔会太多或者唔够食,最后份量真系刚刚好,够饱又唔会浪费食物👍🏻👍🏻食物方面🍽: (去过两次食过既食物)芝士炒年糕 🧀 年糕口感特别,唔系街边食个啲需要咬好耐嘅年糕,比较软糯,亦唔会太辣👍🏻辣炒章鱼🐙惹味有镬气,同拳头饭一齐食刚刚好😋酱油味炸鸡🍗偏大件,酱汁都够入味鱼糕汤🐟同韩国街边一串串嘅鱼糕一样,汤入面仲有一啲散装鱼糕,好有风味泡菜煎饼🥞薯仔煎饼🥔泡菜煎饼比炒年糕辣少少,两样都好厚身足料一年三班便当🍱有炒年糕,紫菜粉丝卷,炸鱼糕,人少少都可以每样都试到👍🏻Camping铁板同便当一样都系一次过有几样,可以每样都试到👍🏻
餐厅环境

有如置身韩国一样

服务:

其中一次系同朋友庆祝生日,餐厅可以暂时存放蛋糕

店员亲切有礼,好有耐心介绍餐牌同推介餐点

我哋有向店员查询叫既份量会唔会太多或者太少🙈

食物方面🍽
: (去过两次食过既食物)

芝士炒年糕 🧀

辣炒章鱼🐙
惹味有镬气,同拳头饭一齐食刚刚好😋

酱油味炸鸡🍗
偏大件,酱汁都够入味

鱼糕汤🐟

泡菜煎饼🥞薯仔煎饼🥔
泡菜煎饼比炒年糕辣少少,两样都好厚身足料

一年三班便当🍱
有炒年糕,紫菜粉丝卷,炸鱼糕,人少少都可以每样都试到👍🏻

Camping铁板
同便当一样都系一次过有几样,可以每样都试到👍🏻
大鱼糕汤
辣炒章鱼  +  拳头饭