圣诞节男朋友book咗lunch buffet食圣诞大餐🎄🥂本身喺网页book咗 12nn 入去食,系book 后第二日餐厅打嚟confirm喺由11am-2:30pm👍🏻可以食足3.5hr😍😍#热食芝士焗龙虾(5/5)一定一定要试芝士焗龙虾,真系好正好好食,我同男朋友一共食咗5份(1份-半只),佢入面亦都有蘑菇等等配料,超级夹👍🏻片皮鸭(5/5)另外一个必试嘅系片皮鸭,呢一度唔系自己攞返去整,而系厨师问你要几多,佢系即叫即整。咁鸭皮超级脆口好味😋男朋友系片皮鸭fans 一直系咁攞🥳另外好食嘅:烧猪腩肉、酸菜鱼、中式炖汤#冷盘(由于我唔食冷盘,所以我都系问返男朋友意见)海鲜:龙虾、生蚝(新鲜、有海水味、唔系死咸味)#甜品黎到最期待嘅甜品🥳Crepe(4/5)Crepe都系厨师即叫即整,可以配上唔同雪糕(vanilla,strawberry,cookie n cream etc)同埋唔同酱(Nutella etc)😍雪糕好好味,叫咗vanilla,仲食到雪尼拿籽小蛋糕-又打卡able又好味😍可惜太细个胃,如果唔系真系想试哂所有甜品🧁🍨#饮品自己任攞:汽水、橙汁、西柚汁、苹果汁至于热茶咖啡
本身喺网页book咗 12nn 入去食,系book

#热食
芝士焗龙虾(5/5)

片皮鸭(5/5)

另外好食嘅:烧猪腩肉、酸菜鱼、中式炖汤

#冷盘
(由于我唔食冷盘,所以我都系问返男朋友意见)

海鲜:龙虾、生蚝(新鲜、有海水味、唔系死咸味)

#甜品

黎到最期待嘅甜品🥳

Crepe(4/5)

小蛋糕-又打卡able又好味😍

可惜太细个胃,如果唔系真系想试哂所有甜品🧁🍨

#饮品
自己任攞:汽水、橙汁、西柚汁、苹果汁

至于热茶咖啡就可以问staff ,都系仼叫😍

#环境
可能由于限聚令关系,餐厅都唔系话好多人,所以环境唔会太嘈太迫,亦有播圣诞歌,增添成个圣诞气氛🎄🎄

冷盘
片皮鸭